diumenge, 15 de juny del 2014

Les veritables motivacions del nostres governants



El darrer divendres (12/6/2014) vaig assistir al ‘II Fòrum Tarragona Smart’ convidat per la ‘Fundació Tarragona Smart Mediterranean City’ al palau de congressos de la ciutat. (Hagués estat molt millor que haguessin advertit de la durada del acte i de que s'incloïa el sopar. També haig de fer notar que és un altre dels nombrosos esdeveniments públics en que no es té en compte als que anem en transport públic)

Va fer el discurs d'obertura el conseller Xavier Tarrés disculpant al President de la Fundació, el nostre alcalde Josep Fèlix Ballesteros i al seu Director, el també nostre conseller Javier Villamayor; fins hi tot es va permetre fer una mitja broma sobre que podríem comprendre el per que de la seva absència.

Dons be, NI HO COMPRENC NI HO DISCULPO DE CAP MANERA, allà hi èrem més de cent persones que voluntàriament dedicàvem el nostre temps col·laborant en el disseny del futur de la nostre ciutat i ni l'alcalde i el tinent d'alcalde haurien d'haver-nos deixat plantats per un motiu que res te a veure amb la ciutat.

Senyor alcalde, senyor tinent d'alcalde, ho enteneu que cobreu el sou dels ciutadans i no del partit?

Ningú os va obligar ni a presidir ni a dirigir la fundació, si no ho voleu/podeu fer, tot és tan senzill com deixar-ho a altres persones que ho vulguin/puguin fer.

Sort del recent i flamant nou director de la Càtedra de la Universitat Rovira i Virgili ‘Tarragona Smart Mediterranean City’, Dr. Santiago Castellà, que si que te clar a qui es deu i quina és la seva missió, i de la resta de patrons de la fundació que si que van complir amb les dificultats de la concurrència d'actes de la nit.

No pensava escriure sobre això, però al llegir les manifestacions de l'alcalde “Donaré suport a qui cregui que millor pot pilotar aquest canvi, però tinc un compromís amb els tarragonins i no fallaré” he decidit fer-ho.

Crec que haurà de passar un cert temps abans de que em passi el mal gust de boca, compensat en part pel bon gust que deixa veure a un centenar de veïns aportar un granet de sorra per fer millor el futur, encara que sigui tan sols una mica.