divendres, 13 de febrer del 2015

TED x Plaça del Fòrum, el TEDx de la Ciutat de Tarragona

Estic col·laborant amb l'organització del primer TEDx de la ciutat...


Estic col·laborant amb l'organització del primer TEDx de la ciutat. Fa cosa de cinc anys ja ho vaig intentar, llavors no vaig aconseguir a ningú que ho liderés i jo ja no estava, ni estic, per aquestes coses.

Fa uns mesos, després d'assabentar-me de que es tirava endavant un altre iniciativa em vaig incorporar ràpidament, i amb entusiasme, a un equip amb empenta que ho està fent força be i a un grup de patrocinadors que faciliten que tot això arribi a bon port.

El tema és engrescador: Consequències positives i s'ha reunit un grup força interessant de conferenciants.

Malauradament, al ser novicis, comencem pel TEDx més senzill i tan sols podem aplegar 100 espectadors, no deixeu de registrar-vos per tal de que os puguem avisar per correu electrònic de quan comença la venda de les entrades, serà força aviat, donat que el dia D és el divendres 27 d'aquest mateix mes.


TED = Technology, Entertainment & Design

Per primer cop a la ciutat un dels esdeveniments amb més èxit i que s'ha escampat per tot el mon.


Mapa de tots els esdeveniments TEDx que es fan al mon.


Tan sols em queda saludar als nostres veïns i amics de TEDxReus i TEDxAmposta i recomanar-os que os animeu a venir el 27. 

Tota l'informació és a la web: TEDxPlacadelFòrum