dimecres, 25 de febrer del 2015

Tot a punt pel TEDxPlaçadelFòrum #TEDxPdF

Tot a punt pel TEDxPlaçadelFòrum


Conseqüència positiva: 10 speakers.

Ja estem molt molt a prop del gran dia! En menys de 60 hores tindrà lloc el TEDxPlaçaDelFòrum a Tarragona i estem molt contents que tu hi participis. Deixa'ns ara que et recordem les dades més destacades perquè tot vagi el millor possible.

A quina hora comença?

Les portes s'obriran a les 15:45 h. per fer les primeres acreditacions i puntualment a les 16:15 s'iniciarà el TEDx Plaça del Fòrum. Per tant comptem amb la teva presència a partir de les 15:45 h, a l'Auditori de la Diputació de Tarragona situat al carrer Pere Martell núm. 2 de Tarragona (ubicat al costat de la Plaça Imperial Tàrraco de Tarragona).
Et preguem que siguis puntual perquè nosaltres també ho serem. Si tens previst venir amb el teu vehicle recorda que just davant de l'Auditori hi ha un aparcament de superfície. En tot cas et suggerim que vinguis amb una mica d'antelació per si de cas.

Què has de portar?

En finalitzar la compra de la teva entrada vas rebre un correu electrònic amb les instruccions per descarregar les entrades i imprimir-les en paper. Una opció és portar aquest document físic que et servirà per accedir al recinte.
En el mateix missatge trobaràs també les instruccions per descarregar les teves entrades en una aplicació per mòbils de gestió de les entrades. 

Ajuda'ns a difondre el TEDxPlaçadelFòrum

Idees que val la pena difondre, això és l'essència de TED. I necessitem la teva ajuda per difondre al màxim el nostre TEDx. T'encoratgem a participar de la conversa generada amb l'etiqueta #tedxpdf. Recorda utilitzar-la en aquelles xarxes on és més habitual fer-ho, especialment Twitter, Facebook o Instagram.  Durant el TEDx et podràs connectar a la wifi AUDITORI amb la clau TEDx-PDF. 

A partir d'aquí, deixem que les idees flueixin !!!