Aquest segon any parlarem al voltant d'aquest tema:
Per això hem escollit un grup de persones interessants que ens parlaran d'idees que val la pena difondre: Javier Creus, Marc Castellnou, Mireia Pons, Muriel Palma, Odile Fernández, Olivier Schulbaum, Samuel Sánchez, Sandra Lomas, Xavier Lozano i Xavier Marcet, amb la facilitació visual de Carlotta Cataldi i Delphine Boghos.
Una de les grans diferències amb l'any passat no és qualitativa, aspirem a mantenir i si es possible augmentar la qualitat, si no quantitativa, passem de 100 a gaire be 500 assistents, i això ha estat, i està sent, un gran repte per tot l'equip organitzador: Agustí, Xavier, Àlex, Àngela, Bibi, David, Emma, Espe, Isidre, Laia, Noemí, Patxi i un servidor; que amb un grup de voluntaris fantàstics, treballem per aconseguir la millor experiència possible pels assistents.
Encara queden algunes entrades a la venda, no gaires, si teniu ganes d'acompanyar-nos, no trigueu a comprar les vostres, podeu fer tard!
I sobre tot... quedeu-vos fins al final... hi ha...
Sorpresa!
Què és TEDx?
TED és una organització no lucrativa dedicada a la difusió de les idees, en general en forma de xerrades curtes i alhora molt potents. TED es va iniciar el 1984 com una conferència en què van convergir Tecnologia, Entreteniment i Disseny, i en l’actualitat cobreix gairebé tots els temes – des de la ciència als negocis als problemes globals – en més de 100 idiomes.
Entre els ponents que han participat en els esdeveniments TED figuren alguns dels grans noms del nostre temps.
TEDx va ser crear amb el mateix esperit de TED “difondre idees que valen la pena” per crear programes de conferències locals. Els esdeveniments TEDx estan organitzats localment de forma independent i voluntària per un equip de persones i permeten gaudir d’una experiència similar a les de les conferències TED arreu del món.
El nostre es diu TEDxPlaçadelFòrum, on TEDx significa “esdeveniment TED organitzat localment” i es combinen les ponències en viu amb la projecció de videos de xerrades TED (TEDtalks). Tot sota una llicència TED.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada