dilluns, 16 de juny del 2014

Els inescrutables lliuraments de CorreusAcostumo a rebre sovint llibres de The Economist, son contrapartida per la meva col·laboració de fa molts anys amb la EIU (Economist Intelligence Unit).

El darrer, ha estat el lliurament més inescrutable de tots, fins ara…

Aquest és el llibre que he rebut: Managing Talent

Que ve de Paris: Remitent

Aquesta és la adreça que han posat els de la Economist Intelligence Unit : Destinatari

Com podeu observar, en comptes de l'adreça han posat el títol del llibre.

Os preguntareu… com és que tens el llibre?

Dons la cosa fora així:

El divendres (13/6/14) rebo un missatge per FB del Miguel Cruz, President i ànima de la Associació de Músics de Tarragona, dient-me que te un paquet al meu nom.

Es veu que els de Correus, amb la adreça de la foto van arribar a la conclusió de que ho tenia que portar a la Capça de Música a la Tabacalera.

Sort que el Miguel va reconèixer el meu nom i avui he pogut anar a recollir-lo!

Mode batalletes ON

Banca Catalana
El tema m'ha recordat la primera feina que vaig cobrar aquí a Tarragona l'any 1979, em van pagar amb un taló, el vaig cobrar i llests… dons no, al parell de dies rebo una trucada de Banca Catalana (a on ho vaig cobrar, però a on no tenia compte) que passés per resoldre un assumpte urgent, be, l'assumpte urgent era que el taló no estava signat pel meu client, i que tenien molts problemes per carregar-lo en compte. No cal dir que van tenir molts problemes per que els fes la gestió per la signatura, però des de 1979 fins la seva absorció per la banca eusko-madrilenya vaig tenir un compte V.I.P. a Banca Catalana i em van tractar com a un rei, be deixem el tema monàrquic, em van tractar com a un potentat.